Szolgáltatásaink

Közös képviselet


Egy általunk kezelt társasháznak két társasházkezelői végzettséggel rendelkező házkezelő referense van a mindennapi feladatok ellátáshoz, legyen az biztosítási ügyintézés, vagy a felújítás, karbantartás koordinálása.

A társasházkezelők munkáit szolgáltatásvezető irányítja. Külön kolléga foglalkozik az adminisztrációval, külön pénzügyes a beérkező számlák megfelelő engedélyeztetés utáni banki utalásával, külön pénzügyes a közös költség folyószámlák egyeztetésével, a fizetési felszólításokkal és a behajtások ügyintézésével, mérlegképes könyvelőink a könyvelési és számviteli feladatokkal. A cégvezetés a folyamatos belső szakmai egyeztetésekben, közgyűlések levezetésében, jogi, vagy nagyobb szakmai problémák megoldásában vesz részt. A jogi eljárások kezelésével irodánkon belül, szerződéssel működő ügyvéd kolléga foglalkozik.


KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Gondnokság


Az épület heti, napi bejárásának alkalmával a gondnoki feladatok közé tartozik a takarítási feladatok ellenőrzése, alapvető tűzvédelmi berendezések szemrevételezésszerű ellenőrzése, az elektromos berendezések ellenőrzése, a kiégett izzók, fénycsövek pótlása. Az épületüvegezés, a közösségi tárolók, a bejárati kapuk, zárak, olajfékek ellenőrzése, beállítása.
Feladatai közé tartozik továbbá a felvonók biztonsági berendezéseinek ellenőrzése ÉMI oktatás alapján.

A minimum heti kétszeri bejáráson kívül, rendkívüli esetben (gépészeti, vizes, szennyvizes, elektromos hiba esetén) a következőket is elvégzi: kivonulás, a helyszínen kárelhárítás (strangelzárás, feszültség-mentesítés, érintettek értesítése). Döntést hoz, hogy a hiba elhárítására egy órán belül a jelenlévő kolléga alkalmas vagy sem. Ha szükséges, értesíti a szerződött hibaelhárítót, időpontot egyeztet, biztosítja a bejutást és bemutatja a meghibásodást.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Garázstakarítás


Cégünk több éves tapasztalattal vállalja ipari csarnokok, raktárak, parkolóházak, társasházi garázsok teljes takarítását Pest megye területén. Legyen szó az aljzat vizes vagy száraz takarításáról vagy a garázsgépek vegyszeres takarításáról, de ide tartozhat a lámpatestek, csövek tisztítása, falak, vagy magasponti sarkok pókhálótlanítása. A padozat tisztításban mind ipari beton, mind műgyanta felület esetében a legmodernebb technológiával és gépekkel végezzük a munkát, prémium kategóriás tisztítószerekkel dolgozunk, melyek a környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, ezt megteheti írásban vagy telefonon is, így akár perceken belül kaphat egy nagyságrendbeli árat. A pontos árajánlattétel csak a terület személyes megtekintése után lehetséges.
KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!
01. Állapotfelmérés

Ahhoz, hogy egy Társasháznál a jó gazda szerepét betöltsük, az első és egyik legfontosabb feladatunk az épület állapotfelmérése, rövid és hosszú távú tervek elkészítése. Figyelembe véve a tulajdonosok igényeit, lakókörnyezetük és Társasházuk állapotát, megkeresve a legkönnyebben kigazdálkodható és végrehajtható megoldásokat.

02. Felülvizsgálat

Az átadott dokumentumokat követően kötelezően átvizsgáljuk a szolgáltatói és szolgáltatási szerződéseket, legyen az takarítás, liftkarbantartás, közműszolgáltatás vagy épületbiztosítás. Megnézzük, lehet-e olcsóbb, jobb, kedvezőbb szerződéseket kötni, ha és amennyiben szükséges a Számvizsgáló Bizottsági Tagok felé javaslatot teszünk.

03. Optimalizálás

Megvizsgáljuk az elmúlt évek költségvetéseit, annak bevételi és kiadási oldalát.
A biztonságos gazdálkodás elvén, költségeket optimalizálunk és a soron következő közgyűlésen egy biztos és gazdaságos költségvetést és hozzátartozó közös költség kötelezettséget javasolunk.

04. Fejlesztés

Egy Társasház életében fontos, hogy javítások, karbantartások, állagmegóvási- lakókörnyezet javító fejlesztések történjenek. Erre külön tervet készítünk és a közgyűlés elé tárjuk, legyen az rövid vagy hosszú távú megoldás figyelembe véve a lakástulajdonos igényeit, pénzügyi lehetőségeit. Ha lehetőség nyílik önkormányzati, állami vagy uniós pályázati lehetőségre, akkor arra külön felhívjuk ügyfeleink figyelmét.AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK

AMENNYIBEN EBBEN A HÓNAPBAN KÉRI AJÁNLATUNKAT KÖZÖS KÉPVISELETI TEVÉKENYSÉGRE, ABBAN AZ ESETBEN - SIKERES MEGVÁLASZTÁST KÖVETŐEN - AZ ELSŐ HAVI SZOLGÁLTATÁSI DÍJ 0 FT! ÉLJEN AZ AJÁNLATTAL, LEGYEN ÜGYFELÜNK ÖN IS!