Társadalmi szerepvállalás, amire büszkék vagyunk


Sokat gondolkoztunk, hogy szükséges-e az „összefogás” menüpontot létrehozni oldalunkon mondván, hogy Ön/Önök azt érezhetik, hogy célja a reklámérték létrehozása. Véleményünk szerint, miután cégünk ezen szakterületen nem kivitelező, hanem szolgáltató, így ebből egyetlen levonható konzekvencia van, hogy önzetlenül tesszük. Amiért Ön/Önök látják apró cselekedeteinket, annak inkább inspiráció a célja, ha csak Ön, mint olvasó átéli a leírtakat, már megérte. Köszönjük ha elolvassák.

 ADOMÁNYGŰJTÉS RÁSZORULÓKNAK


Az általunk kezelt Társasházak adománygyűjtő összefogásának köszönhetően felhívásunkra több száz kilogramm ruhát és játékot sikerült az arra rászorulóknak összegyűjteni, amit ezúton is nagyon köszönünk a segítő ügyfeleinknek. Köszönöm cégünk és kollegáink nevében!

Ferenczi Róbert     
ügyvezető     
Albert Ferenc     
cégvezető     

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

 SZENT JÁNOS KÓRHÁZ 2 SZOBÁJÁNAK FELÚJÍTÁSA


„Az életnek ezer apró cselekedetei formálják a világ folyását” mondta egyszer Teleki Pál, amit cégünk igyekszik a lehetőségeihez képest szem előtt tartani. Felhívtunk egy-két kórházat, felajánlva segítségünket, így nyílt lehetőségünk a Szent János Kórház gyermek fül-orr- gége osztályán két darab lábadozó kórtermet felújítani, hogy a kis betegek jobb és kellemesebb körülmények közt éljék meg gyógyulásukat. Pár segítő vállalkozóval és kollegáimmal összefogva sikerült is ennek eleget tenni, átélve egy kis csoda létrehozását. Ezúton is köszönöm azoknak, akik ebben szerepet vállaltak.

Albert Ferenc     
cégvezető     

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK