Cégtörténet

Cégünk családi vállalkozásként alakult Ferhouse Bt. néven 1995-ben. Akkor egy helyben kezelt társasházzal kezdte meg tevékenységét, azóta több, mint 75 társasház mindennapi ügyeit kezeljünk 16 munkatársunkkal karöltve. Elmondhatjuk, hogy a 20 éves szakmai múltunknak köszönhetően, mind műszaki, mind pénzügyi, mind jogi területen komoly szakmai háttérrel és referenciával rendelkezünk.

2008-ban úgy láttuk, hogy további fejlődésünknek ára van. Mivel szolgáltatásunk minőségét nem szerettük volna rontani, hanem inkább növelni, így a cégen belüli átszervezések mellett döntöttünk, és 1,5 év alatt kifejlesztettük testre szabott ISO minőségirányítási rendszerünket. A fejlesztéseknek köszönhetően az általunk kezelt társasházi állományt 1/3-al tudtuk növelni zökkenőmentesen, úgy, hogy régi ügyfeleink közül egyetlen megbízást sem vesztettünk el.

Elmondható, hogy ez a minőségpolitika visszaigazolta elképzelésünket és egy magabiztos és stabil cégműködést hozott létre. Mi voltunk az első cég akik bevezették a szelektív hulladékgyűjtést, az energia felhasználást nem igénylő szellőzőventillátorokat, akik állományuknak köszönhetően olcsóbb energiaárakkal, biztosítási díjjal tudtak szerződni a kezelt Társasházak számára.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ügyfeleink mondták

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a lakásaink folyosó részén lévő neonvilágítási problémát -amelynek megoldásáért Önhöz fordultunk segítségért-, pár nap alatt ilyen gyorsan és korrekt módon elvégezte.
Örülünk, hogy ez a régóta húzódó megoldatlan kérés végre „megértő fülekre” talált.
Mindenkori kulturált stílusát, a problémák azonnali megértését és azok gyors megoldását nagyon szépen köszönjük. Megnyugtató, hogy a házunknak ilyen hozzáértő, segítőkész gondnoka van.

A folyosó lakói nevében köszönettel és üdvözlettel,

Szabó Zsuzsanna és Fekete Gabriella
Kassák L. 70. V/48. és V/47.